3 TEDx-puhujana olemisen etua

Posted on: January 27, 2023 Posted by: pooreel2bd9ff99 Comments: 0

3 TEDx-puhujana olemisen etua

Olemme kiireisempiä kuin koskaan lukukauden alkaessa, ja alamme (onneksi!) palata töihin tai tunneille henkilökohtaisesti. Meillä TEDxUW:lla on sinulle loistava tilaisuus, jonka haluat hyödyntää.
Tällä hetkellä TEDxUW-tiimi valmistautuu vuodelle 2022. Ensimmäinen askel on löytää puhujat. Kuulostaa pelottavalta ryhtyä TEDx-kaiuttimeksi. Haluamme jakaa kanssasi tämän työn upeat, elämää muuttavat puolet.
Voit nimetä jonkun tuntemasi henkilön, joka on valmis haasteeseen. Tässä on neljä TEDx-puhujana olemisen etua.

1. Maailmanlaajuinen yleisö kuulee äänesi

Alan asiantuntijoilla täytyy olla paljon tietoa. TED on ihanteellinen alusta ideoiden jakamiseen. Auktoriteettisi tekee sinusta arvovaltaisen hahmon innokkaalle yleisölle, joka kuulee ajatuksesi. Tämä mahdollisuus on harvinainen.
Olet ehkä miettinyt, onko yleisöni vain valittu Waterloon tiedekunta- ja opiskelijaryhmä. Se on hieno kysymys. Lataamme konferenssivideosi YouTubeen, jossa voit saada tuhansia katselukertoja ihmisiltä ympäri maailmaa. Voit innostaa tuhansia ihmisiä ja saada aikaan todellista eroa ryhtymällä TEDxUW-puhujaksi.

2. Opi olemaan loistava julkinen puhuja

TEDxUW-tiimi opastaa sinut työpajoissa parantaaksesi julkisen puhumisen taitojasi sen jälkeen, kun puhujamme on valittu. Opit kaikenlaisia taitoja, joiden avulla voit parantaa julkisen puheen kykyjäsi, mukaan lukien kuinka vangita yleisösi ja kuinka sovittaa äänesi ja sävysi yleisöllesi sopivaksi.
Nämä työpajat auttavat sinua valmistautumaan tapahtumaan. Älä huoli, jos et ole maailman paras julkinen puhuja. Tämä auttaa sinua saamaan näkyvyyttä ja parantamaan julkisen puhumisen taitojasi.

3. Poistu mukavuusalueeltasi

Voi olla hermoja raastavaa puhua tuhansien ihmisten edessä. Tiedämme sen. Kannustamme sinua kohtaamaan pelkosi ja olemaan perääntymättä niistä. Voit vapaasti puhua yleisön edessä.
Siellä sinulla on kolme syytä lähettää hakemuksesi puhujaksi ensi vuoden TEDxUW-konferenssissa. Hae 30.9.2021 mennessä, niin saat tilaisuuden! Otamme mielellämme vastaan hakemuksesi ja odotamme innolla tapaamistamme puhujiimme vuonna 2022!

Mikä sitten on TEDx?

TEDx on sarja itsejärjestettyjä, paikallisia tapahtumia, jotka edistävät ideoita ja rohkaisevat ihmisiä kokoontumaan TED-tyyppiseen kokemukseen. TEDTalks-video- ja live-puhujat yhdistetään TEDx-tapahtumissa syvällisten keskustelujen ja yhteyksien luomiseksi pienessä ryhmässä. Näitä tapahtumia kutsutaan nimellä TEDx. x on itsenäinen TED-tapahtuma. Vaikka TED-konferenssi tarjoaa opastusta, yksittäiset TEDx-tapahtumat voidaan järjestää itse. TED on päätapahtuma, joka siirtyy paikasta toiseen. On pienempiä tapahtumia, kuten TEDxDayton ja TEDxVancouver sekä TEDxGatewayArch ja TEDxPantaCana. TEDxPortBouet ja TEDxYerevan sekä monet muut TEDx-tapahtumat ympäri maailmaa.
TEDx-aloitteen avulla ihmiset voivat isännöidä TED-tyylisiä tapahtumia paikallisissa yhteisöissään. TEDx-tapahtumaa on ollut yli 5000. Joistakin näiden tapahtumien puheista tehtiin myös TED Talks -videoita.